China Flashlight Technologies Ltd.

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

China Flashlight Technologies Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit tactische led zaklamp voor verkoop
Van goede kwaliteit tactische led zaklamp voor verkoop
Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— M. Abílio Cipriano

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— M. Johnifere

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd het beste. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Nul

Ik ben online Chatten Nu
1
hoe te tonen
hoe te tonen

hoe te tonen

cellphoneladers enz. Meantimes kunnen wij OEM punten vanaf het ontwerp van de klant ook vervaardigen. Die producten kunnen in reis/het kamperen/ramp/noodsituatie en giften worden gebruikt. Allemaal hebben CE/RoHS/FCC/3C-de certificatie van het kwaliteitsgezag. Vele producten en technologie hebben hun unieke eigenschappen, zoals de Dynamoradio met Flitslicht, Dynamolader, het licht van de autonoodsituatie, hebben de Zonneradio's de uitvinding, nuts en ontwerpoctrooien verworven.

1

1

 • lopende band

  Onze producten zijn populair in Japan/USA/Europa/het Midden-Oosten/Zuid-Amerika/Afrika enz.

  Onze hoofdproducten met inbegrip van noodsituatieflitslichten/openluchttoortsen/onstabiele dynamotoortsen/zonne zonnecellphoneladers enz. van de bureaulamp. Meantimes kunnen wij OEM punten vanaf het ontwerp van de klant ook vervaardigen. Die producten kunnen in reis/het kamperen/ramp/noodsituatie en giften worden gebruikt. Allemaal hebben CE/RoHS/FCC/3C-de certificatie van het kwaliteitsgezag. Vele producten en technologie hebben hun unieke eigenschappen, zoals de Dynamoradio met Flitslicht, Dynamolader, het licht van de autonoodsituatie, hebben de Zonneradio's de uitvinding, nuts en ontwerpoctrooien verworven.

 • OEM / ODM

  Ons bedrijf heeft ons eigen uniek team van ontwerpers, voor verschillende types van OEM ODM van $ de behoeften van de klant!

 • R & D

  Ons bedrijf heeft opstelling de R&D-softwareafdeling en R&D-machinesafdeling. Wij hebben een sterk R&D-team van Duitsland, Japan en China. Wij konden de ontwerp nieuwe machine voor u met een uniek software en een geval van uw basis op uw speciaal verzoek doen. Met meer dan 50elites in RD afd., verstrekken wij OEM/ODM-project voor vele landen, zoals Duits, Japan, Canada, Mexico, Hongkong, enz.

   

Contactgegevens
China Flashlight Technologies Ltd.

Contactpersoon: Mr. Deng

Fax: 86-755-5287468

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)