China Flashlight Technologies Ltd.

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Thuis

China Flashlight Technologies Ltd.

China China Flashlight Technologies Ltd. certificaten
China China Flashlight Technologies Ltd. certificaten
Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— M. Abílio Cipriano

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— M. Johnifere

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd het beste. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Nul

Ik ben online Chatten Nu

China Flashlight Technologies Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : CQS
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : >lessthan$1,000,000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

Onze hoofdproducten met inbegrip van noodsituatieflitslichten/openluchttoortsen/onstabiele dynamotoortsen/zonne zonnecellphoneladers enz. van de bureaulamp. Meantimes kunnen wij OEM punten vanaf het ontwerp van de klant ook vervaardigen. Die producten kunnen in reis/het kamperen/ramp/noodsituatie en giften worden gebruikt. Allemaal hebben CE/RoHS/FCC/3C-de certificatie van het kwaliteitsgezag. Vele producten en technologie hebben hun unieke eigenschappen, zoals de Dynamoradio met Flitslicht, Dynamolader, het licht van de autonoodsituatie, hebben de Zonneradio's de uitvinding, nuts en ontwerpoctrooien verworven.

om de intense marktconcurrentie aan te passen, voert het bedrijf de „6S beheerswijze“, vooral voor de kwaliteitscontroleafdeling, van elke verbinding van logistiek aan eindproduct, in strikte overeenstemming met het systeem en de normenimplementatie uit. In 2014, versterkte het bedrijf en standaardiseerde constant het interne beheer en ging ISO9001 over: authentificatie van het de kwaliteitssysteem van 2008 de internationale.

Door 10 jaar constante inspanningen. XLN heeft stabiele en op lange termijn samenwerkingsverhoudingen met meer dan 350 enterpriceshuis en in het buitenland gevestigd. Het bedrijf zal onze klanten bij de dienst van de kwaliteitsklant blijven dienen.

Contactgegevens
China Flashlight Technologies Ltd.

Contactpersoon: Mr. Deng

Fax: 86-755-5287468

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)